MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Rekord Bielsko-Biała awansował do II ligi! ZDJĘCIA

Rekord Bielsko-Biała awansował do II ligi! ZDJĘCIA

Wahadło na DK 28 w Libuszy. Auto staranowało ogrodzenie i przewróciło się na bok

Wahadło na DK 28 w Libuszy. Auto staranowało ogrodzenie i przewróciło się na bok

Polecamy

Przepiękna atrakcja Dolnego Śląska. To nią zachwyciło się UNESCO

Przepiękna atrakcja Dolnego Śląska. To nią zachwyciło się UNESCO

Myję truskawki w wodzie z tym składnikiem. Zachowują świeżość przez kilka dni

Myję truskawki w wodzie z tym składnikiem. Zachowują świeżość przez kilka dni

Słaby poziom języka i silny stres. Egzaminator o maturach ustnych z polskiego

ROZMOWA
Słaby poziom języka i silny stres. Egzaminator o maturach ustnych z polskiego