MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażoną „rybę” można też przygotować np. z teksturatu białka...
fot. Aamulya/Getty Images

Nie musisz jeść ryby na Wigilię. Zobacz pyszne roślinne zamienniki i wypróbuj nasze przepisy. Tak zrobisz tofurybę i śledzie z boczniaków

Smażoną „rybę” można też przygotować np. z teksturatu białka sojowego, a także mielonego „mięsa” roślinnego z dodatkiem sproszkowanych glonów i odpowiednich przypraw.

Zobacz również

Rajd "Rowerem przez Busko-Zdrój". Sezon rowerowy rozpoczęty! [FOTO]

Rajd "Rowerem przez Busko-Zdrój". Sezon rowerowy rozpoczęty! [FOTO]

Relacja z wieczoru autorskiego Krystyny Perlak w OKK "Akwarium"

Relacja z wieczoru autorskiego Krystyny Perlak w OKK "Akwarium"

Polecamy

Smakuje nieziemsko, dodaje energii i orzeźwia. Ta kawa to hit lata!

HIT DNIA
Smakuje nieziemsko, dodaje energii i orzeźwia. Ta kawa to hit lata!

Publiczna toaleta wzbudza w tobie niepokój? Ta fobia może mieć poważne konsekwencje

GORĄCY TEMAT
Publiczna toaleta wzbudza w tobie niepokój? Ta fobia może mieć poważne konsekwencje

Klęska na maturze z historii. Poziom rozszerzonych egzaminów przerasta maturzystów

Klęska na maturze z historii. Poziom rozszerzonych egzaminów przerasta maturzystów