MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mięso do gulaszu

2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do gulaszu: należy podsmażać je na patelni stopniowo, by nie obniżyć temperatury tłuszczu. Dzięki temu mięso nie dusi się, nie puszcza soków i zachowuje pełnię smaków.

Zobacz również

Bułka nie dał rady PSG. Nicea nie zagra w Lidze Mistrzów

Bułka nie dał rady PSG. Nicea nie zagra w Lidze Mistrzów

Podsumowanie profilaktycznego projektu z Rymcerzami w "drzewniaku" w Radomsku

Podsumowanie profilaktycznego projektu z Rymcerzami w "drzewniaku" w Radomsku

Polecamy

„Koniec marzeń”? Wrażenia ósmoklasistów po egzaminie z matematyki

„Koniec marzeń”? Wrażenia ósmoklasistów po egzaminie z matematyki

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

Loty za mniej niż 100 złotych? To możliwe, ale musisz się pospieszyć!

Loty za mniej niż 100 złotych? To możliwe, ale musisz się pospieszyć!